Skoro jasno
23°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Rodinná tragédia v Bratislave: Podľa informácií TV JOJ mal syn dobodať matku
Zdielať na

Rodinná tragédia v Bratislave: Podľa informácií TV JOJ mal syn dobodať matku

BRATISLAVA / Mimoriadne smutný prípad otriasol bratislavskou Petržalkou. V jednom z bytov sa totiž odohrala rodinná tragédia. Syn sa údajne pohádal s mamou a viackrát ju pobodal. Po brutálnom čine si siahol na život.

Tragédia sa stala krátko po 18. hodine v jednom z bytov na Námestí hraničiarov v Bratislave. Podľa informácií TV JOJ sa mal 47-ročný Marek pohádať s mamou, vytiahnuť na ňu nôž a surovo ju dobodať. Po brutálnej vražde mal Marek byt opustiť a odísť za otcom do neďalekého pohostinstva, kde mu údajne povedal, čo urobil. Marek následne mal odísť späť do bytovky, vyjsť na jedno z medziposchodí a vyskočiť. "Okolo 18:15 som išla dole a hneď, ako som prešla, vyskočil," opísala Mária, obyvateľka bytovky. "Lekár na mieste skonštatoval exitus u 73-ročnej ženy s bodnými poraneniami v oblasti krku a u 47-ročného muža, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom po páde z výšky," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa záchranárov.

Viera mala podľa zistení TV JOJ viacero bodných rán. Na miesto okamžite prišli policajti aj koroner. Vyšetrovatelia či kriminalistickí technici dlhé hodiny zaisťovali stopy. Časť bytovky policajti opáskovali a po celý čas strážili. "Ak by som išla štyri minúty neskôr, tak ten človek padne na mňa. Ja som plakala v aute a som roztrasená ešte teraz," opísala zdesená Mária. 

Miesto činu aj v priebehu dnešného (6. 3.) dňa dokumentovala polícia. Susedia sú z tragédie zdesení. "Ja som ostala v úplnom šoku. Aj teraz mám čudný pocit, keď idem cez toto miesto," uviedla Dominika, obyvateľka bytovky.

Podľa zdroja televízie JOJ, nešlo o prvé nezhody v tejto rodine. Viera sa už v minulosti údajne pohádala s mužom aj so synom tak, že ich nakoniec vyhodila z bytu, kde spoločne žili. Pred približne mesiacom však syna zobrala späť. Čo ho doviedlo k tomuto brutálnemu činu si susedia, s ktorými sme sa rozprávali mimo kameru, nevedia vysvetliť. "Zo strany vyšetrovateľa bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia. Bližšie informácie týkajúce sa predmetnej veci poskytneme akonáhle to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy