Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Po brutálnej bitke tínedžerov na autobusovej stanici polícia prijala opatrenia
Zdielať na

Po brutálnej bitke tínedžerov na autobusovej stanici polícia prijala opatrenia

VRANOV NAD TOPĽOU / Po bitke na autobusovej stanici vo Vranove nad Topľou na verejný poriadok dozerajú občianske hliadky. Video bitky medzi tínedžermi obletelo sociálne siete. Mnohých udivilo, že sa tak stalo za bieleho dňa. Mestská polícia prijala niekoľko opatrení, aby sa podobné incidenty neopakovali. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

​Video bitky obletelo sociálne siete. Na záberoch padajú údery päsťami i kopance. A niektorí po nich končia na zemi. V jednom momente do tínedžera na zemi kopú traja naraz. Bitka medzi tínedžermi sa strhla za bieleho dňa priamo medzi nástupišťami pred zrakmi cestujúcich a vodičov.

​Po virálnom videu sa na autobusovej stanici objavili občianske hliadky. Mestská polícia zaviedla niekoľko opatrení, aby sa podobné incidenty už neopakovali. "Polícia zvýšila hliadky v danej lokalite a dohodla voľný vstup polície do areálu stanice, aby sa pri kontrole otvárali rampy aj policajtov," informoval Peter Čečko, náčelník MsP Vranov nad Topľou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy