Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
tvojenoviny: Šokujúca jazda motorkárov v lese
Zdielať na
Krimi

tvojenoviny: Šokujúca jazda motorkárov v lese

Zdroj: Foto: Martin Bosák

OD ČITATEĽA MARTINA BOSÁKA / Príjemnú prechádzku lesom z ničoho nič narušili otrasné zvuky. Zakrátko sa spoza stromov vynorili motorkári. Tým bolo zrejme úplne jedno, že jazdia po prírodnej rezervácii!

Niektorí motorkári sa pravdepodobne pred ničím nezastavia. Dokazuje to zážitok nášho čitateľa z posledného víkendu. Ten pri prechádzke lesom takmer spadol z nôh!

Všetko sa stalo v nedeľu v rezervácii "Záruby" pri Smoleniciach. Tamojšie príjemné ticho odrazu doslova zrušil obrovský hluk. Lesom sa začali rútiť dvaja aresívni motorkári, ktorí nebrali ohľad na nič a nikoho. Ich stroje nemali ani ešpézetky.

Enduro komunita však upozorňuje, že nie všetci motorkári sa správajú ako gauneri. "Neschvaľujeme samozrejme jazdenie v chránených územiach, ale upozorňujeme, že nemáme žiadne oficiálne možnosti pre jazdu v lese," reaguje Tomáš Antal.

Navyše, Slovensko v disciplíne enduro a crosscountry dosahuje veľké úspechy. A to aj napriek tomu, títo športovci si sťažujú, že nemajú kde trénovať, problémom je aj usporiadať preteky. "Pár jednotlivcov kazí verejnú mienku a meno celej enduro komunity," dodáva T. Antal.

Foto: Martin Bosák

Foto: Martin Bosák

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy