Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
"Soka v láske" bodol iný muž nožom. Nedokázal sa vyrovnať s rozchodom
Zdielať na

"Soka v láske" bodol iný muž nožom. Nedokázal sa vyrovnať s rozchodom

KLÁTOVÁ NOVÁ VES / Muž (53) napadol s nožom v ruke v Klátovej Novej Vsi pri Partizánskom svojho soka v láske. Na 49-ročného muža zaútočil priamo na ulici. Krátko nato ušiel a svoju obeť nechal na mieste. Zranený muž skončil s mnohými bodnými a reznými ranami v nemocnici.

​​Páchateľ na muža zaútočil s nožom priamo pred jeho domom. V dedine sa objavil krátko pred šiestou večer. Pracuje ako taxikár a v taxíku sa aj priviezol. Poškodený bol v tom čase na ulici aj so svojimi psami. "Najskôr sa začali hádať. Potom jeden z nich vytiahol nôž, priložil ho druhému ku krku a vyhrážal sa mu zabitím. Potom začali medzi sebou zápasiť," informovala Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. 

Páchateľ neustále opakoval, že ho zabije. Napadnutý muž sa snažil brániť. Napriek tomu ho nožom niekoľkokrát zasiahol. "To bolo o šiestej, možno mu capil, lebo bol omráčený a potom ho bodol," uviedol sused. "Poškodenému boli spôsobené bodnorezné rany na tvári, pod lopatkou," opísala Kuzmová. 

Útočník sa sám prihlásil na polícii

Páchateľ po útoku ušiel. O pár minút boli na mieste policajti z obvodného oddelenia v Partizánskom. Tí silno krvácajúcemu mužovi okamžite poskytli prvú pomoc. "Záchranári ho po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice Topoľčanoch s poranením hrudníka a hornej končatiny," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej služby. "Muž z miesta činu ušiel, neskôr sa však sám prihlásil na polícii," dodala Kuzmová. 

Prišiel na obvodné oddelenie v Topoľčanoch. Podľa našich informácií bol od krvi, ale nôž u neho nenašli. Nebol ani v aute. Policajti ho eskortovali do cely. "Bolo začaté trestné stíhanie pre zločin ublíženie na zdraví v štádiu pokusu," informovala Kuzmová. Podľa informácii TV JOJ mali muži medzi sebou problémy dlhší čas. Dôvodom mala byť žena. "On má priateľku, ona mala žiarlivého priateľa, čo hráva automaty, že sa jej vyhráža," opísal sused.

Taxikár sa s tým nedokázal vyrovnať. V dedine bol aj pár hodín pred útokom. Poškodenému mužovi podľa našich informácií najskôr dopichal na aute pneumatiky. Nakoniec s nožom zaútočil aj na neho. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy