Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nádej sa mení na zúfalstvo: Po 3-ročnom chlapčekovi pátrajú už štyri dni
Zdielať na

Nádej sa mení na zúfalstvo: Po 3-ročnom chlapčekovi pátrajú už štyri dni

TWO RIVERS / Nádej sa v posledných dňoch postupne mení na zúfalstvo. Polícia, federálni agenti, pátracie psy aj dobrovoľníci už štvrtý deň pátrajú po trojročnom chlapčekovi. Každý sa obáva toho najhoršieho. Keď vyšetrovatelia dorazili na miestnu skládku, obyvateľom stuhla krv v žilách.

​Tam, kde 3-ročného Elajžu videli naposledy, je dnes plyšový medvedík a kopa sviečok. Hoci nádej umiera posledná, obyvatelia sa obávajú, že chlapčeka sa už živého nájsť nepodarí. Zlou indíciou je aj to, že matku dieťaťa a jej priateľa odviedli v putách a postavili pred spravodlivosť.

"Aj som si poplakala, nebudem klamať. Je to naozaj zúfalá situácia," povedala miesta obyvateľka Kathleen. Polícia už štvrtý deň prečesáva každý kút amerického mesta Two Rivers. Keď zamierili vyšetrovatelia na miestnu skládku, všetci sa obávali najhoršieho. Ale ani tam Elajžu či jeho pozostatky nenašli.

"Spočiatku každý cítil veľkú nádej, s postupom času je nálada stále pochmúrnejšia," uviedol ďalší miestny obyvateľ Aaron. 

Hoci polícia poprosila o pomoc v pátraní aj miestnych obyvateľov, len málo informácií z priebehu vyšetrovania sa dostalo na verejnosť. Informačné vákuum nahráva špekulantom, ktorí na sociálnych sieťach prezentujú svoje ničím nepodložené domnienky. A jeden z hasičov pre šírenie takéhoto nepravdivého obsahu už prišiel o miesto.

"Máme obrovskú ťažobu na srdci. Tak veľmi túžime, aby ho našli a aby sa vrátil živý a zdravý domov," povedala teta hľadaného chlapčeka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy