Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
tvojenoviny: Babička (71) neprežila zrážku s vlakom, vnuk (5) je zranený...
Zdielať na

tvojenoviny: Babička (71) neprežila zrážku s vlakom, vnuk (5) je zranený...

Zdroj: Jaroslava Bratková

OD ČITATEĽKY JAROSLAVY B. a ĽUBOŠA - Asi pred treťou popoludní došlo k zrážke osobného vlaku a automobilu na ceste E50 v Bánovciach nad Bebravou. Na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník. Staršia žena kolíziu neprežila.

K zrážke došlo v časti Ozorovce. Vlak tlačil auto ešte ďalších 100 metrov po zrážke v koľajisku. Na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník, dorazili aj hasiči a polícia. Je to nepekný pohľad, aj keď sa na to dívame zďaleka z cesty E50.

"Pri zrážke vyhasol jeden ľudský život. Ja sa len pýtam, prečo na tomto pomerne frekventovanom priecestí nie je značka STOP.

Pýtam sa preto, lebo V Bánovciach pri učilišti Juraja Ribaya takáto značka osadená je asi pol roka a dovolím si tvrdiť, že vlak tadiaľ prejde tak 3 krát za týždeň, aj to keď vozí materiál pre jednú firmu v závodoch... Takáto dopravná značka mohla mohla tento život možno zachrániť...," dodáva k jarkinej správe čitateľ Ľuboš.

Polícia potvrdila, že 71- ročná pasažierka auta zrážku neprežila, jej vnuk (5) sa ťažko zranil. Jediným šťastím v nešťastí bolo, že bol pripútaný v autosedačke...

Jaroslava Bratková

Súvisiace články

Najčítanejšie správy