Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Akoby zázrakom prežil. Muža v Senci zrazil bager
Zdielať na

Akoby zázrakom prežil. Muža v Senci zrazil bager

SENEC / Záchranári ratovali muža, ktorého mal zraziť bager. Skončil v nemocnici. K nehode došlo počas prác s kamením v jednej z najväčších stavebných firiem na Slovensku.

V areáli stavebnej firmy, na okraji mesta Senec, sa v popoludňajších hodinách vážne zranil jeden z robotníkov. Nehoda sa stala krátko po jednej hodine popoludní v časti, kde spoločnosť spracúva kamenný stavebný odpad. Podľa informácii TV JOJ mal 40 ročného muža zraziť pracovný stroj. Na mieste v krátkom čase dorazila rýchla lekárska pomoc. "Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v bratislavskom Ružinove s pomliaždením brucha," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchranárov Petra Klimešová.


Na mieste bola počas dňa aj polícia a kriminalistický technik. Vyšetrovali za akých okolností došlo k zraneniu muža. Pravdepodobne polícia začne trestné stíhanie s podozrením na ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. Požiadali sme spoločnosť o stanovisko k nehode v priemyselnom areáli. Do uzávierky nám ho neposkytli.

Najčítanejšie správy