Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V jarku našli telo muža, Polícia žiada o pomoc pri stotožnení
Zdielať na

V jarku našli telo muža, Polícia žiada o pomoc pri stotožnení

NOVÉ ZÁMKY / Mŕtvy muž ležal v priekope, približne 6 kilometrov za Novými Zámkami, kde ho našiel neznámy okoloidúci. Nemal pri sebe žiadne doklady a jeho identita je stále neznáma. Príčina smrti bude zrejmá po pitve a znaleckom posúdení. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov a citlivé povahy.

Medzi Novými Zámkami a Komočou objavil okoloidúci v priekope pri ceste muža ležiaceho vo vode. "Polícia v Nových Zámkoch žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej mŕtvoly mužského pohlavia, ktorá sa našla 11. februára o 10. hodine," informovala Jana Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Vysoký bol 170 - 175 centimetrov, mal krátke prešedivené vlasy, strnisko a na pravej strane čela jazva. "Neznáma mŕtvola mala na sebe oblečené modré rifle s opaskom, nátelník šedomodrej farby a čiernu vestu. Na nohách mal obuté kapce čiernej farby a šedé ponožky," uviedla Šimková.

Muž sa zrejme krátko pred smrťou podrobil lekárskemu vyšetreniu. Na hrudi mal nálepky pravdepodobne po EKG vyšetrení a vpich v lakti poukazoval na odobratie krvi alebo podanie infúzie. Ani po takmer dvoch týždňoch nikto nenahlásil nezvestnosť muža s podobným opisom. Miesto, kde ho našli, je približne v strede 10-kilometrovej vzdialenosti medzi dvomi obcami.

Akékoľvek informácie k stotožneniu mŕtvoly mužského pohlavia je možné podať polícii na čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek oddelení polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy