Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nové skutočnosti o žene, ktorá vyskočila z balkóna: Všetko videl jej partner
Zdielať na

Nové skutočnosti o žene, ktorá vyskočila z balkóna: Všetko videl jej partner

BRATISLAVA / Tragédia poznačila v hlavnom meste včerajšie (16.2.) popoludnie. Mladá žena vyskočila z bytu na frekventovanú cestu. Svoj život ukončila pred očami priateľa.

Tragická udalosť v popoludňajších hodinách obmedzila premávku na Bajkalskej ulici v Bratislave. Podľa informácii TV JOJ, mladá žena vyskočila z balkóna, pár minút po štvrtej hodine popoludní. K zúfalému kroku sa mala odhodlať pred očami priateľa. Na miesto v krátkom čase dorazili záchranné zložky. "Na miesto udalosti Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci," informovala hovorkyňa Petra Klimešová.

Žena pri páde utrpela devastačné zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom. "Lekár na mieste konštatoval exitus u 23-ročnej ženy. 26-ročného muža záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Ružinove s akútnou reakciou na stres," potvrdila Klimešová. Pokiaľ má človek pocit, že sa nachádza v bezvýchodiskovej situácii, stále je tu šanca pomôcť mu. Na internete je veľa portálov, ktoré fungujú ako krízová linka. Pracujú v nich odborníci, ktorí sú ochotní pomôcť všetkým ľuďom, ktorí sa ocitnú na životnej križovatke. 

Ľudia nevládzu alebo už nechcú ísť ďalej. Často si okolie nevie ani predstaviť, ako veľmi sa trápia. Preto sú tu odborníci, ktorí si ich aj anonymne vypočujú a vedia im pomôcť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy