Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Zabijem teba aj tvojho psa. Muž opísal desivé momenty vo svojom byte
Zdielať na

Zabijem teba aj tvojho psa. Muž opísal desivé momenty vo svojom byte

HUMENNÉ / Strašné slová adresoval Humenčanovi agresor, ktorý po príchode hliadky mestskej polície búchal po kapote služobného auta. Privolať museli aj štátnych policajtov, ktorí ho odviezli rovno do cely.

Incident sa odohral za dverami jednému z bytov v Humennom. 63-ročný muž hovorí, že má reálny strach o život. "Vyhrážal sa mi. Tak ty nemáš šancu, ty ani so psom vonku nechoď. Vravel, že ma zabije, že zabije môjho psa, no a vstúpil do môjho bytu," uviedol poškodený muž.

Miroslav ukázal zámok na vchodových dverách, ktorý mal pokazený, aj preto sa agresor do vnútra dostal. Muž hovorí, že najprv privolal mestskú políciu. Kým hliadke vysvetľoval, čo sa stalo, muž si svoj hnev podľa svedka vybíjal na ulici. "My sme tu vypisovali papiere a on im búchal po aute. Kamarát to videl, tak im povedal, že im búcha po kapote," pokračoval.

Nešlo o prvý prípad

Následne privolali aj štátnych policajtov. Muž tvrdí, že útočník ho napadol už aj v minulosti. Podľa slov susedov chodievajú do bytu Miroslava viaceré osoby a podľa ich slov tam spoločne popíjajú alkohol. Po incidente 37-ročného muža previezli do cely policajného zaistenia.

Polícia muža obvinila z trestného činu nebezpečné vyhrážanie a porušovanie domovej slobody. Podľa zistení TV JOJ ide o páchateľa s kriminálnou minulosťou, ktorý už bol právoplatne odsúdený a v istom období bolo po ňom vyhlásené aj pátranie. "Áno, ja sa bojím o život, lebo on je hnusný. Neviem, čo mám robiť," dodal poškodený.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy