Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po čelnej zrážke prišiel vodič o život. Zranenú vodičku previezli do nemocnice
Zdielať na

Po čelnej zrážke prišiel vodič o život. Zranenú vodičku previezli do nemocnice

MICHALOVCE / V Michalovskom okrese prišiel pri nehode o život 46-ročný muž. Čelne sa zrazil s protiidúcim autom. To skončilo po náraze mimo cesty. Zranenú vodičku si vzali do opatery záchranári a previezli ju do nemocnice. Cestu na čas obojsmerne uzavreli a tvorili sa dlhé kolóny.

​Ku tragickej nehode došlo za Veľkými Kapušanmi v smere na Kráľovský Chlmec. Čelne sa tu zrazili dve osobné vozidlá. Vodič Seatu prešiel s autom do protismeru, kde sa zrazil s vodičkou Škody. Tú náraz odhodil do priekopy.

Zraneným utekali na pomoc okoloidúci vodiči. Krátko na to dorazili na miesto aj záchranné zložky. Šofér Seatu zostal v zdemolovanom vozidle zakliesnený a hasiči ho z neho vyslobodili pomocou hydraulického náradia. Zachrániť sa ho, žiaľ, už nepodarilo. Zomrel priamo na mieste nehody. Podľa polície nebol za volantom pripútaný bezpečnostným pásom.

Druhú vodičku si vzali do opatery záchranári a previezli ju do nemocnice. Zo zranení by sa mala liečiť asi 14 dní. Policajti u nej alkohol v dychu nezistili. To, či bol pod vplyvom alkoholu nebohý vodič, ukáže až pitva.

Okolnosti zrážky policajti zisťujú aj za pomoci znalca z odboru dopravy. V prípade začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy