Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mladík sa na ulici vyhrážal s nožmi v rukách a kričal vulgarizmy
Zdielať na

Mladík sa na ulici vyhrážal s nožmi v rukách a kričal vulgarizmy

ŽILINA / V Žiline sa zase po meste pohyboval s nožmi v rukách 23-ročný Stanislav a vykrikoval vulgarizmy. O tom, či pôjde do väzbe rozhodoval sudca Okresného súdu v Žiline. Polícia ho obvinila z výtržníctva.

​Podľa obvinenia mladý muž menom Stanislav vystrašil ľudí v centre mesta. Obvinený muž sa mal v pondelok 15. januára v čase okolo 10.40 hodine pohybovať po ulici Antona Bernoláka v Žiline s nožmi v obidvoch rukách a opakovane kričať vulgarizmy. Podľa informácií TV JOJ, keď držal v rukách ostré nože, mal v sebe drogy. Pochopiteľne, hrozilo teda nebezpečenstvo zranenia ľudí v uliciach Žiliny. "Polícia obvinila 23-ročného Žilinčana z trestného činu výtržníctva," uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Našťastie, krátko potom, ako vyľakaní Žilinčania zavolali na políciu, chlapi z pohotovostnej motorizovanej jednotky Stanislava chytili. "Sudca pre prípravné konanie vzal obvineného do väzby, lebo obava, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," povedala Anna Dudová Záborská, hovorkyňa Krajského súdu v Žiline. Mladý Žilinčan proti tomuto verdiktu sťažnosť nepodal, rozhodnutie je teda právoplatné. Hrozí mu strata slobody až na tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy