Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Osudová zrážka v protismere: O život prišiel 58-ročný muž
Zdielať na

Osudová zrážka v protismere: O život prišiel 58-ročný muž

VRÁBLE / Čelná zrážka stála život 58-ročného vodiča. Nehoda sa stala popoludní na ceste medzi Vrábľami a Klasovom. Vodička (33) druhého auta skončila v nemocnici. Jedno z vozidiel prešlo do protismeru.

​K nehode došlo neďaleko Vrábeľ. Vodič (55) mal namierené do mesta a 33-ročná vodička išla v opačnom smere. "Z doposiaľ nezisteného dôvodu prešlo auto do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim vozidlom," informoval Jozef Veverka, znalec z odboru dopravy. Obe vozidlá po náraze skončili v priekope.

Každé z áut bolo na inej strane, vodič zostal vo vnútri zakliesnený a von ho dostali hasiči. Záchranári ratovali aj vodičku z druhého auta. Tú previezli do nemocnice. Mužovi však už pomôcť nedokázali. "Po príchode na miesto bola jedna osoba zakliesnená vo vozidle. Bola vyslobodená pomocou hydraulického náradia," priblížil Dušan Horský, veliteľ zásahu HaZZ Vráble.

Čo sa presne udialo vyšetrujú dopravní policajti. Keďže ide o rovnú cestu, nevie si to vysvetliť ani znalec z odboru dopravy. "Dychová skúška u vodičky bola negatívna a u nebohého vodiča bude prípadné požitie alkoholu zisťované pri pitve," uviedla Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. Nebohý vodič Ivan pochádzal z Vrábeľ, v meste ho poznali hlavne, ako dlhoročného muzikanta.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy