Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mohlo sa to skončiť tragicky. Po hádke žena bodla manžela do hrudníka
Zdielať na

Mohlo sa to skončiť tragicky. Po hádke žena bodla manžela do hrudníka

KOŠICE / K incidentu došlo v utorok 16. januára približne o 2. hodine ráno na Železiarenskej ulici v košickej mestskej časti Šaca. Manželka mala bodnúť muža po hádke nožom do hrudníka. Toho s vážnymi poraneniami previezli do nemocnice.

K hádke došlo v jednom z bytov v košickej mestskej časti Šaca. "Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulanciu RZP k 28-ročnému mužovi bodnutému nožom. Záchranári ho po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Košiciach s otvoreným poranením hrudníka," informovala Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR.

Podľa susedov išlo o slušný manželský pár s dvoma deťmi. V osudovú noc sa mali muž so ženou hádať a po hádke chytila žena nôž, ktorý mu vrazila do hrudníka. Potom z bytu ušla.

​Po incidente mala nasadnúť do svojho auta a vyraziť mala smerom zo Šace do Košíc, kde po pár kilometroch havarovala. V aute so sebou aj dve malé deti, po zrážke auto otočilo a ostalo stáť. Manžela Rudolfa nechala s bodným poranením v byte. ​Podľa informácií TV JOJ mu pomoc zavolal až sused. "Pacienta s vážnym poranením priviezli nadránom, momentálne je hospitalizovaný na JIS Kliniky úrazovej chirurgie. V súčasnosti je stabilizovanom stave, pri vedomí,"  informovala Monika Krišková, hovorkyňa UNLP Košice.

Podozrivú ženu zadržali a už aj začali trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví. "Keďže v tomto prípade išlo o útok na životne dôležitý orgán, vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach, ktorý vykonáva potrebné procesné úkony smerujúce k náležitému objasneniu skutku, prípadne k vzneseniu obvinenia," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy