Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vyskočil z idúceho auta: Opitý muž utrpel niekoľko pomliaždenín
Zdielať na

Vyskočil z idúceho auta: Opitý muž utrpel niekoľko pomliaždenín

POLTÁR / 13. január si mladík z Poltára zapamätá asi navždy. Popíjal na zábave a ráno o piatej zavolal kamarátovi, aby pre neho prišiel autom. Cestou domov sa ale rozhodol, že z vozidla vystúpi a to priamo počas jazdy. Stalo sa to dnes, 13. januára, na ulici 13. januára v Poltári.

Kamaráti sa vracali zo zábavy, vodič bol síce triezvy, ale spolujazdec pil. Počas jazdy urobil nepochopiteľnú vec. "Išiel som tadeto a zrazu som v zákrute videl chlapa vyskočiť z auta," povedal svedok. "21-ročný spolujazdec mal počas jazdy z vozidla vyskočiť, pričom ho zachytila zadná časť tohto vozidla," informovala hovorkyňa KR PZ BB Petra Kováčiková. Šokovaný vodič zastavil, aby sa presvedčil, že jeho kamarát je v poriadku. Svedok potvrdil, že bol pri vedomí. "Ešte mi aj odpovedal, že je v poriadku," dodal. Vodič našťastie nešiel rýchlo. Keď spolujazdec otvoril dvere, začal totiž brzdiť. 

Snažil sa ho aj zachytiť, no to sa mu počas šoférovania nepodarilo. Prečo to ale jeho kamarát urobil, nám povedať nechcel. "Nechcem o tom hovoriť," uviedol vodič. Mladého muža odviezli záchranári do nemocnice. Jeho zranenia našťastie nie sú vážne. Utrpel pomliaždeniny na viacerých častiach tela, ale hospitalizovaný nie je. "U spolujazdca bola zistená prítomnosť alkoholu v dychu. Nameraná hodnota znamenala viac ako 2 promile. Nehoda je v štádiu objasňovania," uzavrela Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy