Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šteniatko z auta smrti konečne nehľadajú len obyčajní ľudia
Zdielať na

Šteniatko z auta smrti konečne nehľadajú len obyčajní ľudia

Špinavé auto, smrad z mŕtvol, ledabolo pohodených v kufri a malé smutné šteniatko, ktoré sa túlilo v kúte klietky. Tak takýto otrasný pohľad sa naskytol reportérom Jojky koncom januára v Košiciach. Podľa polície však išlo len o prečin zo strany majiteľa auta a osud bezbranného zvieratka neriešili...

Psík sa doslova prepadol pod zem. Nikto nevie, čo je s ním. Košickí kriminalisti síce všetko zadokumentovali, prípadom sa však už ďalej nezaoberajú. Nakoľko v tomto prípade ide o priestupok na úseku veterinárnej starostlivosti, danú vec postúpila (polícia) na objasnenie a prejednanie príslušnému orgánu veterinárnej správy,“ tlmočila stanovisko polície košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

A tak sa do pátrania pustili obyčajní ľudia. Tým sa najnovšie rozhodli pomôcť inšpektori z košickej štátnej veterinárnej a potravinovej správy. Dnes nám ale potvrdili informáciu, že šteniatko sa stále nenašlo...

S kontroverzným šarhom mali starostovia rôznych obcí problémy už aj v minulosti. Mal vyberať od nich peniaze za odchyt zatúlaných psov, tie však napokon zostali behať po uliciach.

Všetko zrejme nebolo v poriadku ani v prípade psov, ktoré napokon firma zobrala so sebou. Nikto totiž nevedel, kde skončili.

Dokonca v združení Sloboda zvierat vzniklo podozrenie, že ich dávajú Rómom, ktorí ich môžu konzumovať...

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy