Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická jazda: Muža zavalil skúter, našli ho bez známok života
Zdielať na

Tragická jazda: Muža zavalil skúter, našli ho bez známok života

MÚTNE / V obci Mútne (okres Námestovo) došlo včera 12. januára vo večerných hodinách k tragédii. 45-ročnému mužovi sa jazda na skútri stala osudná.

Poľských horských záchranárov zalarmovala manželka muža, vyrážali z tohto strediska v poľskom Korbielówe. Vyšetrovaním bolo zistené, že občan Poľskej republiky sa počas poobednej jazdy na snežnom skútri dostal do nedostupného terénu. Z dosiaľ neznámych príčin sa prevrátil. Skúter vodiča zavalil a spôsobil mu zranenia nezlučiteľné so životom. Poliak nejavil známky života, tak začali s resuscitáciou.

Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil. Nariadená bola súdna pitva. Na mieste už bola polícia aj pohrebná služba. "V piatom stupni ochrany je zakázané jazdiť," ozrejmil Rastislav Šroba, HZS Západné Tatry. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Zákamenné v súvislosti s uvedenou udalosťou začal trestné stíhanie v prečine usmrtenia," informovala hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová. Presné príčiny a okolnosti tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy