Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Polícia našla v byte troch spolubývajúcich, dvaja z nich sú mŕtvi
Zdielať na

Polícia našla v byte troch spolubývajúcich, dvaja z nich sú mŕtvi

BRATISLAVA / Dvere od bytu otvorili hasiči. Podľa informácií TV JOJ polícia našla v byte troch spolubývajúcich, z toho dvaja muži boli mŕtvi.

Policajti aktuálne zasahujú v Bratislave na Ovručskej ulici, v časti Nové Mesto. Podľa informácií TV JOJ polícia našla v byte dvoch mŕtvych mužov a jednu zranenú ženu, ktorá bola prevezená do nemocnice. Políciu mali zavolať susedia, pretože z bytu cítili zápach. Podľa zistení TV JOJ mala žena žiť s mŕtvolami v byte niekoľko dní. Na vývesnej tabuli v rámci paneláku mal byť navyše oznam, ktorý hovoril o odstránení zápachu z danej domácnosti.

"Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby prijalo hlásenie od Policajného zboru o náleze troch osôb. Lekár konštatoval úmrtie u dvoch mužov, dosiaľ neznámej totožnosti. Záchranári previezli do nemocnice ženu, ktorá mala poranené končatiny," uviedol Martin Balko, hovorca operačného strediska ZZS. Obaja nebohí muži mali mať približne 50 rokov.

Majiteľka si vraj do bytu vodila bezdomovcov

Žena je mimo ohrozenia života. "Môžeme povedať, že bola dehydratovaná a má poranenú dolnú končatinu," uviedla hovorkyňa UNB Bratislava.

"Hasičská jednotka bola privolaná na pomoc pri otváraní bytu, vstupovala cez okno bez poškodenia," uviedol veliteľ zásahu Michal Graus. "Majiteľka, ktorá tu má užívacie právo, si do bytu nosila bezdomovcov, boli tu permanentné problémy. Spravidla tam bývalo okolo 3-4 ľudia mimo majiteľky bytu," povedal miestny obyvateľ.

Na miesto sa dostavil aj ohliadajúci lekár, ktorý za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonanie pitvy. Polícia násilnú trestnú činnosť zatiaľ nevylúčila, ale ani nepotvrdila. Možné je aj to, že za ich smrťou boli drogy a tak sa prípad naďalej vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy