Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Počas drogovej razie skončil v putách mladý muž
Zdielať na

Počas drogovej razie skončil v putách mladý muž

PREŠOV / V Prešove zasahovali policajti na rušnej a frekventovanej ceste. Za bieleho dňa skončil v putách mladý muž a jeho auto poriadne prevetral aj policajný technik. V danom prípade ide o podozrenie z drogovej trestnej činnosti.

Stalo sa to za bieleho dňa. Policajti v Prešove zastavili auto s pezinskými evidenčnými číslami priamo na frekventovanej ceste spájajúcej centrum mesta s najväčším prešovským sídliskom. Polícia nateraz potvrdila iba to, že v uvedenej veci ide o podozrenie z nekalej činnosti.

"V uvedenej veci ide o podozrenie z drogovej trestnej činnosti, kde vyšetrovanie vedie poverený príslušník PZ z OO PZ Prešov – Juh," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Podľa zdroja TV JOJ blízkeho vyšetrovaniu bola pri razii zadržaná aj podozrivá biela kryštalická látka. Tá bude odoslaná na expertízne skúmanie. V putách pred očami okoloidúcich skončil mladý muž. Zastavené auto prehľadávali dôsledne a dlhší čas. Auto s pezinskými evidenčnými číslami napokon zapečatili. Polícia nateraz nepotvrdila ani to, či niekoho zadržala alebo obvinila. "Vzhľadom na vykonávané procesné úkony bližšie informácie nie je možné poskytnúť," uzavrela hovorkyňa Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy