Jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Obrovská tragédia počas Vianoc: O život prišiel len 18-ročný mladík
Zdielať na

Obrovská tragédia počas Vianoc: O život prišiel len 18-ročný mladík

ZBEHY / Iba 18-ročný mladík prišiel o život pri nehode neďaleko obce Zbehy. S autom vrazil čelne do piliera mosta. Po náraze sa auto ešte prevrátilo na strechu a vodič zostal vo vozidle zakliesnený.

"Dňa 25. decembra krátko po pol desiatej dopoludnia bola ohlásená dopravná nehoda v katastri obce Zbehy v okrese Nitra. Na mieste zasahovali príslušníci z hasičskej stanice Drážovce," informovala hovorkyňa hasičov Michaela Gundová. Osobné auto narazilo čelne do piliera mostu a skončilo prevrátené na kapote.

"Hasiči po príchode prevrátili vozidlo na kolesá a vyslobodili vodiča z auta," uviedla Gundová. Aj napriek okamžitej pomoci sa už mladíkovi pomôcť nepodarilo. Obhliadajúci lekár konštatoval exitus. Podľa informácií TV JOJ mladík vlastnil vodičský preukaz zhruba mesiac a pol.

Vo vozidle sa nenachádzala žiadna iná osoba. "Telo vodiča previezli príslušníci záchrannej zdravotnej služby prostredníctvom vrtuľníka. Príčina vzniku nehody je v štádiu vyšetrovania," priblížila Gundová. Okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania, a toto je odkaz pre vodičov od skúseného znalca z odboru dopravy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy