Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ďalšia tragédia na cestách: Vodič zišiel mimo cesty, na mieste zomrel
Zdielať na

Ďalšia tragédia na cestách: Vodič zišiel mimo cesty, na mieste zomrel

BRATISLAVA / Ľudský život vyhasol vo štvrtok 21. decembra na ceste medzi obcami Lakšárska Nová Ves a Plavecký Mikuláš. Auto tam zišlo mimo cesty a narazilo do stromu. Vodič bol v aute sám. Na nehodu pritom upozornili aj hodinky obete. Pri štvrtkovej nehode na ceste z Lakšárskej Novej Vsi do Plaveckého Mikuláša zomrel vodič. Zišiel mimo cesty a pri náraze utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Muž (49) smeroval krátko po pol šiestej hodine ráno od obce Lakšárska Nová ves, keď z dosiaľ nezistených príčin zišiel z cesty. Auto otočilo a strechou narazilo do stromu, odkiaľ sa odrazilo a zostalo stáť medzi stromami. Strecha bola po náraze úplne zdemolovaná a vodič, ktorý si mal ťažko poraniť hlavu, zostal v aute uviaznutý.

Pomôcť mu museli až privolaní hasiči. Jeho zranenia však boli veľmi vážne. "Hasiči vyslobodili osobu z vozidla prostredníctvom hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a následne ju odovzdali zdravotníckym záchranárom," informoval Štefan Koči, hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave"Muž mal ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol," doplnila Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR.

Podľa informácií TV JOJ mali na nehodu okrem okoloidúcich vodičov upozorniť aj vodičove hodinky. Tie mali totiž signalizovať, že sa ich majiteľ nehýbe. Policajti to preto išli preveriť.

Vodič bol v aute sám a nehýbal sa, to už na miesto smerovali hasiči a záchranári. Na mieste sa povrávalo, že pod nehodu sa mohla podpísať aj ranná námraza, ktorá bola na ceste. O príčinách nehody je ale ešte predčasné hovoriť, jej okolnosti policajti vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy