Skoro jasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Tragický pondelok na cestách. Po náraze do stromu prišiel vodič o život
Zdielať na

Tragický pondelok na cestách. Po náraze do stromu prišiel vodič o život

BRATISLAVA / Tragicky sa začal vianočný týždeň na Pezinskej Babe. Vodič vyletel z cesty a narazil do stromu. Napriek rýchlemu zásahu záchranárov sa ho oživiť nepodarilo. V aute viezol darčeky.

Tragická dopravná nehoda sa stala krátko po desiatej hodine predpoludním na Pezinskej Babe smerom na Pernek. Na miesto nehody okamžite vyrazili všetky záchranné zložky. Vodič narazil do stromu a zostal zakliesnený v aute pod svahom. 

"Operačné stredisko ZZS vyslalo posádky RZP a RLP k dopravnej nehode. Muž (42) utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a záchranári museli konštatovať exitus," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. Záchranné zložky spočiatku s obavou prehľadávali aj okolie auta, keďže muž mal v aute aj detskú sedačku a výbavu. Táto ich obava sa našťastie nepotvrdila.

V čase nehody boli niektoré úseky cesty ešte zamrznuté. Podľa predbežných informácii sa pravdepodobne pod nehodu podpísalo neprispôsobenie jazdy povrchu a stavu vozovky. Avšak presné príčiny určí až policajné vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy