Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Razia na sídlisku objavila drogy. Zadržaní skončili vo väzbe
Zdielať na

Razia na sídlisku objavila drogy. Zadržaní skončili vo väzbe

BANSKÁ BYSTRICA / Príslušníci Národnej kriminálnej agentúrys technikmi a psovod s policajným psom urobili viacero razií na najväčšom banskobystrickom sídlisku Sásová. Išlo o drogový biznis. Prehľadali dokonca aj jednu z reštaurácií, ktorú počas policajnej akcie uzavreli.

Akcia na banskobystrickom sídlisku Sásová sa konala v súvislosti s dvomi Banskobystričanmi, ktorí sa mali drogovému biznisu venovať. Technici či psovod so špeciálne vycvičeným psom prehľadali hneď niekoľko objektov, vrátane bytov a dokonca aj jednej prevádzky reštaurácie. Práve tam jeden zo zadržaných pracoval ako kuchár. Počas razie reštauráciu uzavreli.  "Príslušníci NAKA zadržali dve osoby v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou," potvrdila Denisa Bárdyová, hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR.

Počas prehliadok policajti zaistili väčšie množstvo bielej kryštalickej látky a ďalších podozrivých látok či sušenej rastliny. Všetko poslali na expertízu. Obaja muži čelia obvineniam z drogového biznisu. Pre oboch žiadal prokurátor väzbu.

O ďalšom osude obvinených rozhodoval Okresný súd Banská Bystrica. Sudca po vyše hodine rozhodol, že obaja muži budú stíhaní väzobne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy