Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Taxikár chcel údajne znásilniť zákazníčku, zadržali ho policajti
Zdielať na

Taxikár chcel údajne znásilniť zákazníčku, zadržali ho policajti

BRATISLAVA / Taxikár má byť podľa informácií TV JOJ zo zahraničia. Má ísť o Uzbeka, ktorý robí taxikára v hlavnom meste. V noci mal v aute zákazníčku a údajne sa ju pokúsil znásilniť.

Taxikár z Uzbekistanu mal v aute mladú zákazníčku. Pohybovali sa v okolí Mlynskej Doliny. Po pár minútach v aute sa ju údajne pokúsil znásilniť. Mal sa jej dotýkať a obchytkávať ju na intímnych partiách. Žene sa podarilo ujsť a tá zalarmovala políciu. Opísala im taxikárovo správanie, to ako vyzeral a aj jeho auto, v ktorom sa to všetko malo odohrať.

Muža zadržali

Polícia ho zadržala v centre mesta o niekoľko hodín neskôr. Zadržaného Uzbeka odviezli na policajné oddelenie do Karlovej Vsi, kde ho vypočúvali. Auto, v ktorom malo k incidentu dôjsť, policajti prehľadali a neskôr ho kriminalistický technik zapečatil. Vyšetrovateľ rozhodol, že auto pôjde na kriminalistickú expertízu, kde z neho zoberú všetky potrebné stopy vrátane pachových. Krátko pred 9. hod prišla po auto odťahová služba ministerstva vnútra a z centra mesta ho odviezla.

Muža vypočúvali na oddelení. "Môžeme potvrdiť, že na osobnej slobode bol dnes v ranných hodinách obmedzený muž, v súvislosti s objasňovaním podozrenia zo spáchania násilnej trestnej činnosti. Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV, bližšie informácie v súčasnosti nie je možné k prípadu poskytnúť," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

K situácii sa vyjadrila taxislužba

"Spoločnosť Bolt berie všetky obvinenia z nevhodného správania vodičov veľmi vážne a takéto správanie netoleruje. Považujeme prípady ohrozujúce bezpečnosť za absolútne neprijateľné. Vodiča sme zablokovali a nemá prístup do aplikácie," znie vyjadrenie spoločnosti Bolt. Polícia v tomto prípade už začala aj trestné stíhanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy