Jasno
15°
Bratislava
Roland
9.5.2024
V rodinnom dome našli telá dvoch dôchodcov. Pravdepodobne nezomreli v rovnaký deň
Zdielať na

V rodinnom dome našli telá dvoch dôchodcov. Pravdepodobne nezomreli v rovnaký deň

STARÁ TURÁ / Do neskorej noci zaisťovali policajti stopy v dome na okraji Starej Turej. Našli tu mŕtveho 80-ročného muža a o dva roky staršiu ženu. Každý ležal v inej miestnosti a s najväčšou pravdepodobnosť nezomreli v rovnaký deň.

Nehybné telo ženy našli v rodinnom dome v Starej Turej časť Topolecká. "V dome boli nájdené dve telá mužského a ženského pohlavia," informovala vedúca oddelenia Komunikácie a prevencie KR PZ v Trenčíne Ingrid Krajčíková. Žili tu sami a susedia ich niekoľko dní nevideli vonku. Zalarmovali ich príbuzní, ktorí ich prišli skontrolovať. Naskytol sa im nepríjemný pohľad.

"V kuchyni bolo nájdené telo 80-ročného muža a v obývačke telo 82-ročnej ženy, ktorí spolu žili v spoločnej domácnosti," dodala. Podľa našich informácií nezomreli v rovnakom čase. Lekár zistil, že najskôr zomrel muž a o tri dni neskôr aj žena. Tá bola imobilná. Našli ju však ležať na zemi. Čo presne sa stalo, zostáva nateraz záhadou. V dome po nich zostali iba ich milované mačky. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," ozrejmila Krajčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy