Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Dievčinu už neoživili. Rodina z druhého auta je v nemocnici
Zdielať na

Dievčinu už neoživili. Rodina z druhého auta je v nemocnici

MIEROVO/ LEHNICE / Na slovenských cestách vyhasol ďalší mladý život. V sobotu večer sa medzi obcami Mierovo a Lehnice zrazili dve autá.

​Policajti z Dunajskej Stredy vyšetrujú nehodu, pri ktorej zomrela 21-ročná vodička. V aute bola sama, po nehode ju oživovali na mieste, no zachrániť sa ju nepodarilo. Podľa prvotných informácií dostala v zákrute šmyk. Po čelnej zrážke odhodilo z hlavnej cesty auto aj s mladou rodinou až do poľa. Zostalo prevrátené na streche a v ňom zakliesnený 33-ročný muž, jeho 28-ročná manželka a v detskej sedačke ich 5-ročný synček. "28-ročná žena so zraneniami hrudníka, brucha a ramena, transportovali do nemocnice v Dunajskej Strede. S podobným zraneniami bol transportovaný aj jej muž," informoval záchranár. 

Zákruta ju pripravila o život

Do pár minút boli na mieste tri záchranky, hasiči a policajti. Žena, ktorá nehodu neprežila, išla ľavotočivou zákrutou medzi obcami Mierovo a Lehnice. Pravdepodobne dostala šmyk, po ktorom prešla až do protismeru. "Policajti nemohli vodiča, vzhľadom na rozsah jeho zranení, podrobiť dychovej skúške. U oboch vodičov budú teda zisťovať to, či mohli byť pod vplyvom alkoholu, znaleckým skúmaním," vysvetlila polícia. Cesta medzi obcami je ako z ľadu a fúkal silný vietor. 

Polícia upozorňuje vodičov, aby nepodceňovali poveternostné podmienky a pri jazde v zime radšej spomalili a jazdili plynule. "Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania. Na miesto udalosti bol privolaný aj znalec z odboru cestná doprava," dodala polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy