Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tragická nehoda na východe krajiny. O život prišiel 54-ročný vodič
Zdielať na

Tragická nehoda na východe krajiny. O život prišiel 54-ročný vodič

TREBIŠOV / Po zrážke s ďalším autom a následnom náraze do stĺpu prišiel v pondelok 20. novembra ráno v Trebišove o život 54-ročný vodič. Polícia v súvislosti s tým začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

K tragickej dopravne nehode došlo krátko po 6.00 h. Vodič išiel autom značky Škoda Octavia po dvojpruhovej ceste po Cukrovarskej ulici v Trebišove v smere od mestskej časti Milhostov do mesta. "Z doposiaľ nezistených príčin a nezisteným spôsobom prešiel pri odbočovaní vľavo do protismernej, dvojpruhovej časti cesty," spresnila Ivanová.

Skončilo to zrážkou s vozidlom značky Mitsubishi Outlander, ktoré viedol 30-ročný vodič. "Záchranári na mieste vykonali resuscitáciu 54-ročného muža, no už mu, žiaľ, nedokázali pomôcť," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa záchranárov.

Po bočnej zrážke obe autá vymrštilo mimo cestu. Mitsubishi Outlander prešlo cez trávnatú plochu a cez chodník. Prednou časťou narazilo do oplotenia areálu firmy. Škoda Octavia narazila do betónového stĺpu elektrického vedenia, pričom vodič tohto vozidla zraneniam na mieste podľahol.

Mladší vodič utrpel ľahké zranenia. Prítomnosť alkoholu v jeho dychu nezistili. "To, či bol pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok nebohý vodič, bude zisťované pri pitve," doplnila Ivanová. Bližšie podrobnosti nehody vrátane miery zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy