Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Dvaja muži kradli a nechceli sa vzdať. Policajti museli na mužov vytiahnuť zbraň
Zdielať na

Dvaja muži kradli a nechceli sa vzdať. Policajti museli na mužov vytiahnuť zbraň

BRATISLAVA / Obyvatelia bratislavských Dlhých dielov sa báli počas nočného policajného zásahu. Zlodeji sa odmietli vzdať hliadke, tá na nich musela vytiahnuť zbrane.

Obyvateľov Majerníkovej ulice v Bratislave, vystrašil v noci krik pod ich oknami. "Zrazu boli strašné výkriky, sme si mysleli, že sa tu niekto bije. Keď sme pozreli z okna, tak zrazu pozeráme, že štyria chlapi stoja nad nejakým iným. Držia zbraň. Normálne sme sa všetci báli, ľudia na ulici to obchádzali," opísal obyvateľ ulice.

Podľa informácií od polície, na miesto boli privolaní pre podozrenie z majetkovej trestnej činnosti. Malo by ísť o krádež. Po príchode hliadok sa jeden z dvoch podozrivých odmietol vzdať a dal sa na útek.

A ani po výzve polície nechcel zastať. "Po príchode hliadok na miesto jedna z dvoch osôb sa dala na útek. Pri služobnom zákroku voči tejto osobe bola zo strany policajtov použitá hrozba zbraňou, nakoľko na výzvy polície na zastavenie nereagovala," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

"Videli sme, že ho tam držia násilím. Potom ho opreli o auto. Chvíľku na to sme videli, že potom prišlo jedno policajné auto, chvíľu s ním niečo riešili," dodal obyvateľ ulice. Následne prišli na miesto ďalšie p hliadky. Podľa svedkov, policajti baterkami prehľadávali okolie.

"Stále sme nevedeli, že čo sa deje, boli sme v stres, že čo sa to tu deje v dnešnej dobe, so zbraňami na ulici. Potom sme len videli, že naložili dvoch chlapov policajti do áut," doplnil obyvateľ ulice. Obaja zadržaní skončili na neďalekej policajnej stanici. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nám polícia zatiaľ neposkytla ďalšie informácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy