Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Susedia fyzicky napadli mladíka v jeho dome. O pomoc prosil taxikárov
Zdielať na

Susedia fyzicky napadli mladíka v jeho dome. O pomoc prosil taxikárov

NITRA / Partia susedov v Nitre údajne brutálne napadla 21-ročného mladíka. Stalo sa to počas víkendu v bytovom dome, kde aktéri bitky aj žijú. Zraneného muža našli na ulici okoloidúci. Skončil v nemocnici a útokom sa už zaoberá aj polícia.

​Podľa 21-ročného mladíka k útoku došlo v obytnom dome, v ktorom býva. Všetko sa začalo po tom, ako sa rozprával so susedmi. "Rozprával som sa s tými Ukrajincami už keď prišli kamaráti s nejakým postarším pánom. Ten postarší pán do mňa štuchol. Pamätám si pád na schody a prvú ranu," opísal udalosť napadnutý Dominik Solčiansky. Toto je všetko, na čo si Dominik spomenul. Nevie ani to, o čom sa so susedom pred útokom rozprával. Ostatné sa dozvedel len od kamarátov.

"Ako sa roztvorili vchodové dvere, prišiel tam jeden z Ukrajincov, ktorý ma začal udierať. Neviem či bol jeden, či viacerí," priblížil Dominik. Muž tvrdí, že kamarátov naháňala ďalšia partia a jeho medzitým niekto brutálne bil. Podarilo sa mu utiecť na pešiu zónu. Podľa svedkov mu pomáhali dvaja taxikári. "Omdlel som. Po tom, ako som prišiel na pešiu zónu, ma našli taxikári, tak som ich prosil, aby mi zavolali záchranku," povedal Dominik.

Mladík poznal útočníkov len zbežne 

Zranenia napadnutého Dominika vyzerajú tak, že útok bol predovšetkým mierený do oblasti hlavy. "Mám opuchnuté čelo, bolia ma lícne kosti, mám zlomený nos," opísal zranenia Dominik. Mladík sa aktuálne zo zranení zotavuje u svojej mamy.

Prípadom sa zaoberá aj polícia. "Začali sme stíhanie pre ublíženie na zdraví," vyjadrila sa Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. Okolnosti bitky sú v štádiu vyšetrovania.

Dominik tvrdí, že susedov z Ukrajiny doteraz poznal len zbežne. "Tomuto nerozumiem ani ja, či som niečo povedal niečo, čomu nerozumeli, lebo sme sa rozprávali  po anglicky a moja angličtina je taká dobrá aj zlá. Neviem," dodal napadnutý Dominik. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy