Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Žena tragicky zahynula pri nehode. Prechádzala cez cestu mimo priechodu
Zdielať na

Žena tragicky zahynula pri nehode. Prechádzala cez cestu mimo priechodu

NITRA / 80-ročná žena išla zapáliť sviečky na cintorín a prišla o život. Nehoda sa stala včera večer v Ivanke pri Nitre. Chodkyňu, ktorá prechádzala po hlavnej ceste zrazil 72-ročný vodič. Polícia hľadá svedkov tejto nehody.

80-ročná žena išla zapáliť sviečky na cintorín a prišla o život. Nehoda sa stala včera, 1. novembra večer v Ivanke pri Nitre. Chodkyňu, ktorá prechádzala po hlavnej ceste zrazil 72-ročný vodič. Polícia hľadá svedkov tejto nehody.

Nehoda sa stala v Ivanke pri Nitre. Je to iba pár krokov od brány, ktorá vedie na tunajší cintorín. 80-ročná Agneša si zrejme chcela skrátiť trasu a prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov vonku už bola tma. Vodič, ktorý išiel na Nitru ženu zrazil. "Pani so šedivými vlasmi tam vlastne ležala. Ten mercedes mal rozbité čelné sklo," opísala svedkyňa nehody.

Žene pomáhali svedkovi a zakrátko aj záchranári tí ju dlhé minúty v sanitke oživovali. "Keď som prechádzal som videl čo sa stalo, že pani leží na ceste a poskytujú jej prvú pomoc," priblížil svedok nehody.

Počas prevozu do nemocnice však seniorka zraneniam podľahla. Za volantom auta, sedel 72-ročný vodič. "Alkohol u vodiča policajti nezistili," informovala Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre

Dôchodkyňa mala na sebe oblečený tmavý kabát. Či v tomto prípade urobil chybu vodič, alebo chodkyňa polícia vyšetruje. "Polícia prosí svedkov nehody, ktorí by mohli objasniť nehodu," dodala Borloková.

Miestni nám povedali, že mnohí prechádzajú cez cestu na tomto mieste, kde došlo k zrážke. Priechod pre chodcov je zhruba 50 metrov ďalej. "Je to dosť smutné človek si ide uctiť pamiatku a takto to skončí, že príde o život," dodal svedok nehody.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy