Skoro jasno
17°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Smutný podvečer v Prešove: Muž vyskočil z okna nemocnice, lekári mu už nedokázali pomôcť
Zdielať na

Smutný podvečer v Prešove: Muž vyskočil z okna nemocnice, lekári mu už nedokázali pomôcť

PREŠOV / Pádom z okna sa skončil život 66-ročného muža. Ten za doposiaľ nejasných okolností zrejme vyskočil z okna prešovskej nemocnice. Pomoci mu už nebolo. Utrpel také zranenia, že im po páde na zem, podľahol. Pomôcť mu už nedokázali ani lekári, ktorí hneď na to vybehli z nemocnice.

Stalo sa to v podvečerných hodinách, keď z okna internistického monobloku vypadol človek. Jeho pád videli aj očití svedkovia. Jeden z nich akurát stál pred budovou nemocnice s kamarátom. Bol tak otočený, že všetko videl na vlastné oči.

Muž vo veku 66 rokov sa po dopade ostal nehybne ležať na zemi. Jeho zranenia boli veľmi vážne. Nedokázali mu už pomôcť ani lekári, ktorí mu z nemocnice pribehli na pomoc. "66-ročný muž utrpel také zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Kamarát očitého svedka tvrdil, že to vyzeralo akoby skočil. No nateraz nie je vylúčená ani nešťastná náhoda. Prípad má v rukách polícia. Prípad má v rukách polícia. Tá začala trestné stíhanie pre usmrtenie. Na stanovenie presnej príčiny smrti bola ohľadajúcim lekárom nariadená pitva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy