Skoro jasno
20°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Fajčiarska pauza sa zmenila na surovú bitku. Stavbár upadol do bezvedomia
Zdielať na

Fajčiarska pauza sa zmenila na surovú bitku. Stavbár upadol do bezvedomia

MYJAVA / Dvaja stavbári sa surovo pobili priamo na pracovisku v Myjave. Obaja boli pod značným vplyvom alkoholu. Starší z dvojice zostal po tvrdom údere do tváre ležať na chodníku v bezvedomí. Týmto kurióznym prípadom sa zaoberal Okresný súd v Novom Meste nad Váhom.

​Takéhoto kolegu by zrejme nechcel mať nikto. 29-ročny Tomáš skončil v putách po tom, ako surovo zbil svojho spolupracovníka. Stalo sa to v Myjave počas toho, ako si chlapi na stavbe dali fajčiarsku prestávku. Po hádke začali medzi nimi lietať paste, no a mladší z dvojice mal navrch. "Hádka vyústila do fyzického napadnutia 45-ročného muža, ktorý po údere päsťou spadol tak nešťastne na zem, že si na betónovej ploche udrel zadnú časť hlavy a zostal v bezvedomí ležať na zemi," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová.

Ľudia na miesto privolali políciu

Do jej príchodu sa našťastie zbitý muž prebral. Ukázalo sa, že ani jeden z dvojice stavbárov nebol triezvy. "Zadržaný muž nafúkal 1,17 promile alkoholu. Polícia ho obvinila z prečinu Ublíženie na zdraví," dodala hovorkyňa. Kým jedného z mužov previezli do myjavskej nemocnice s poranením hlavy, druhý skončil v policajnej cele. Prokurátor pre neho dokonca žiadal väzobné stíhanie.

29-ročného Tomáša po vypočutí pustil sudca na slobodu, no za zbitie kolegu mu naďalej hrozí pobyt za mrežami. Podľa informácií TV JOJ sa niekdajší kolegovia už na jednom pracovisku viac nestretnú. Polícia upresnila, že obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až dva roky.

Súvisiace články