Oblačno
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Vážna nehoda na D1: Autá prešli muža v spodnej bielizni
Zdielať na

Vážna nehoda na D1: Autá prešli muža v spodnej bielizni

DUBNICA NAD VÁHOM / Muž v spodnej bielizni zahynul na diaľnici D1 pri Dubnici nad Váhom. Prešlo ho viacero áut a nikto nevie, ako sa tam dostal a o koho ide. Diaľničný úsek bol večer v utorok 24. októbra 5 hodín neprejazdný.

Tragická dopravná nehoda sa stala na 140 kilometri diaľnice D1 pri Dubnici nad Váhom. Vodičom sa naskytol nepríjemný pohľad. Na ceste v blízkosti odpočívadla Prejta ležal neznámy muž. Ako sa na diaľnicu dostal a čo presne sa stalo nateraz známe nie je. Muž oblečený iba v spodnej bielizni, nemal šancu na prežitie. Ako priblížilo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne na mieste zasahovalo šesť profesionálnych hasičov z Trenčína a z Dubnice nad Váhom s dvomi kusmi techniky.

"Bol prejdený viacerými vozidlami, ešte nevieme ako sa sem dostal a nevieme povedať ako došlo k tomuto smrteľnému zraneniu," povedal Milan Holéci, znalec z odboru cestná doprava. Muž pravdepodobne prišiel na tento most a skočil rovno na diaľnicu. "Je to tesne pod mostom, je možné, že spadol," poznamenal Holéci.

Prípad sa vyšetruje ako prečin usmrtenia

Policajti však pracujú aj s verziou, že chcel cez diaľnicu prebehnúť. "Osobné auto zrazilo neznámeho muža. Dychová skúška vodiča bola negatívna," vyjadrila sa Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. "Nepodarilo sa zistiť ani ako došlo k prvej kolízii a nie je možné zistiť prvého, kto mal s ním kontakt," priblížil Holéci. 

Muž mal na sebe iba spodné prádlo. V ňom podľa svedkom chodil aj po Dubnici nad Váhom. O pár minút neskôr ho našli mŕtveho na diaľnici. "Pršalo, bola tma, pri tých rýchlostiach je veľmi ťažké spozorovať prekážku, ktorá leží na ceste...," doplnil Holéci. "Okolnosti a príčiny tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania začatého vo veci prečinu usmrtenia," uviedla Polícia SR Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy