Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Žena okradla 26 ľudí. Celkovo od nich vymámila 757 927 eur
Zdielať na
Krimi

Žena okradla 26 ľudí. Celkovo od nich vymámila 757 927 eur

Zdroj: noviny.sk

BRATISLAVA / Z obzvlášť závažného zločinu podvodu obvinila polícia 48-ročnú Zuzanu. V priebehu dvoch rokov uzatvorila zmluvy o pôžičke, ktorých celková výška dosahovala 757.927 eur. Pre TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Jana Šimunková.

"Podvodníčka si na základe písomných a ústnych zmlúv požičala postupne od 26 poškodených tisíce eur. Tie im spočiatku dokázala splácať, no neskôr jej dlžoby narastali. V požičiavaní peňazí od osôb pokračovala aj napriek tomu, že už v čase realizácie pôžičiek musela vedieť, že predchádzajúce pôžičky nedokáže splácať," priblížila.

Spomedzi listinných podkladov, ktoré polícia v rámci procesných úkonov zaistila, boli zmluvy o pôžičke, doklady o vykonaných platbách a výdavkové pokladničné doklady.

Ďalší podvodník z Trenčína pripravil ľudí o 240 000 

Takmer 240-tisíc eur vylákal podľa polície 30-ročný Peter z Trenčína od dôverčivých ľudí. Sľuboval im na predaj domy, byt, ale aj investície do ich výstavby. Zálohy zobral, ale z obchodu nič nebolo. Viac sa dozviete vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy