Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Študentka sa už z diskotéky nevrátila. Po 9 rokoch je v prípade stále veľa otáznikov
Zdielať na

Študentka sa už z diskotéky nevrátila. Po 9 rokoch je v prípade stále veľa otáznikov

NITRA / Študentka psychológie odišla z diskotéky a odvtedy akoby sa po nej zľahla zem. Od jedného z najzáhadnejších zmiznutí na Slovensku uplynulo už 9 rokov. Ľudmila Klementová z Dobšinej sa stratila v Nitre, kde študovala na vysokej škole.

24. októbra 2014 bola Lily, ako ju všetci volali, aj s kamarátmi na diskotéke. Po polnoci si v podniku nechala všetky veci a odišla len s mobilným telefónom. Údajne povedala, že ide za priateľom, no tam už neprišla, čo pred rokom potvrdila aj mama nezvestnej. "Hovoril, že pred polnocou mu volala Ľudmilka, že chce za ním prísť, ale neprišla," uviedla matka zmiznutej študentky.

Zmiznutie pri rieke?

Pred 9 rokmi podľa kamerových záznamov posledné Ľudmiline kroky viedli na chodník v blízkosti rieky Nitra. Polícia vtedy rieku prehľadávala, no bezvýsledne. Polícia sa už roky snaží zistiť, kde a prečo zmizla. Prehľadávali už viaceré lokality, no až do dnešného dňa bez úspechu. "K osobe Ľudmila Klementová neboli zistené žiadne nové informácie, ktoré by viedli k jej vypátraniu," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra Renáta Čuháková.

Rodine svitla nádej

Policajti minulý roky prehľadávali v súvislosti s týmto prípadom okolie hydrocentrály. Národná jednotka proti nelegálnej migrácii z východného Slovenska získala nová informácie a tie ich priviedli na toto miesto. "Prípad je v preverovaní. Bližšie informácie aktuálne nie je možné poskytnúť," povedala Zuzana Hrabovská, hovorkyňa Prezídia Policajného zboru. Pátranie po záhadnom zmiznutí Lily aj naďalej pokračuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy