Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Muž chcel okradnúť turistu, skončil s vreckom sliviek a s políciou na krku
Zdielať na

VIDEO: Muž chcel okradnúť turistu, skončil s vreckom sliviek a s políciou na krku

BRNO / Muž sa na autobusovej stanici snažil okradnúť turistu. Priamo v zornom poli bezpečnostných kamier mu niekoľkokrát siahol do ruksaku. Z lupu sa dlho netešil.

Turista čakal v nočných hodinách na autobusovej stanici v Brne na autobus. Vedľa seba mal položený kufor a na chrbte červený ruksak. Práve ten zaujal muža v šedých teplákoch. Postavil sa za neho, a zatiaľ čo bol cudzinec na telefóne, otvoril mu ho a začal hľadať, čo by z neho mohol vziať. Turista sa následne otočil a muž sa od neho vzdialil. Nohou sa oprel o lavičku a čakal na príležitosť. Potom sa do ruksaku pokúšal dostať ešte niekoľkokrát. Nakoniec z neho vytiahol vrecúško, v ktorom boli sušené slivky. Nevedel však, že ho sledovali aj mestskí policajti, ktorí krátko na to prišli na zastávku. 

Nakoniec sa ukázalo, že sa mu podarilo ukradnúť iba prázdny obal od sušených sliviek. Ľudia, ktorí sedeli na zastávke a situáciu sledovali, boli jeho známi. Aj napriek tomu, že v podstate nič neukradol, spôsobil si problémy.

"Vrecková krádež je trestným činom bez ohľadu na výšku škody," informoval Jakub Ghanem, hovorca mestskej polície v Brne. Muž je v rukách štátnych policajtov. 

Celý záznam z kurióznej krádeže:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy