Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Posun v prípade vraždy na Luníku IX: Alžbeta sa postavila pred súd
Zdielať na

Posun v prípade vraždy na Luníku IX: Alžbeta sa postavila pred súd

KOŠICE / Pohádali sa a tak ho bodla priamo do srdca. Obvinená žena z nedeľnej vraždy na Luníku IX sa k skutku priznala. Bodnúť nožom mala svojho o 14 rokov staršieho druha. Dnes sa postavila pred sudcu.

​26-ročná Alžbeta, ktorá zavraždila 40-ročného muža v jednom z bytov na sídlisku Luník IX sa v utorok 17. októbra postavila pred sudcu, ktorý rozhodoval o jej vzatí do väzby. Muž so ženou sa mali najskôr hádať, potom žena pravdepodobne chytila nôž a Marekovi zasadila jedinú ranu do hrudníka, tá zasiahla srdce a tak ani prvá pomoc, ktorú mu dávali obyvatelia bytu, nepomohla a muž zraneniam na mieste podľahol. V byte si podľa miestnych zvykli častejšie aj vypiť.

​Podozrivú družku policajti na mieste zadržali

Pri vypočúvaní sa ku vražde priznala a neskôr ju aj obvinili. Ani nie dva dni od skutku sa postavila pred sudcu. Ten rozhodoval o tom, či si obžalovaná počká na rozsudok vo väzbe. "Navrhovala som vzatie do útekovej väzby. Súd tomuto návrhu vyhovel a dnešným dňom obvinenú do tejto väzby aj zobral," uviedla prokurátorka Žene v prípade dokázania viny hrozí za obzvlášť závažný zločin vraždy trest odňatia slobody až na doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy