Zatiahnuté
19°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
V rieke našli utopeného muža. Telo plávalo v blízkosti nákupného centra
Zdielať na

V rieke našli utopeného muža. Telo plávalo v blízkosti nákupného centra

NITRA / Utopeného muža objavili v rieke Nitra. Telo plávalo v blízkosti nákupného centra v meste pod Zoborom. Obhliadajúci lekár v tomto prípade nevylúčil ani cudzie zavinenie mužovej smrti.

Plávajúce telo v rieke Nitra si náhodne všimli okoloidúci okolo obeda. Spozorovala ho dvojica, ktorá prechádzala v blízkosti, ale aj ďalšia žena počas prechádzky so psom. Zalarmovali pomoc. Na miesto prišli hasiči a policajti, ale telo bolo už za mostom. "Jeden príslušník v suchom protipovodňovom obleku vošiel do rieky a osobu vytiahol na breh," povedal veliteľ zásahu Hazz Nitra Juraj Zaujec. 

Po vytiahnutí z vody sa ukázalo, že ide o muža. Na sebe mal nohavice a tmavú vetrovku. Policajti na mieste zaisťovali stopy. "Obhliadajúci lekár nevedel pri prehliadke nebohého vylúčiť cudzie zavinenie jeho smrti a preto nariadil pitvu," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra Renáta Čuháková. "Okolnosti mužovej smrti, ako aj jeho totožnosť polícia zisťuje. Prípad preverujeme ako usmrtenie," dodala Renáta Čuháková.

Polícia pracuje aj s verziou, že pôjde o 55-ročného muža z Lužianok, po ktorom od včera pátrajú. Informácie televízie JOJ hovoria o tom, že doma nechal všetky osobné veci a následne odišiel. Od tej doby sa nikomu neozval.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy