Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rušné ráno v hlavnom meste: Do nemocnice previezli dobodaného muža
Zdielať na

Rušné ráno v hlavnom meste: Do nemocnice previezli dobodaného muža

BRATISLAVA / V pondelok 25. septembra dorazili do Podunajských Biskupíc na Závodnú ulicu v Bratislave policajti a kriminalistický technik. V ranných hodinách malo dôjsť k incidentu, pri ktorom 39-ročný muž utrpel bodné poranenia hrudníka.

V dome v Podunajských Biskupiciach mali konflikt dvaja muži. Jedného z nich museli ratovať záchranári. S viacerými bodnými ranami skončil v nemocnici. Podľa zistení TV JOJ žila v dome žena so svojim priateľom. Mali práve raňajkovať, keď ich prekvapil jej agresívny ex-priateľ, ktorý bez zábran vošiel dnu za nimi. 

Hádka sa vyostrila

Medzi dvoma mužmi mala vypuknúť hádka, ktorá nezostala iba pri slovách. Po fyzickom kontakte jeden na druhého vytiahol nôž. Bývalý priateľ ženy mal totiž svojho soka udierať päsťami a vyhrážať sa mu, že ho zabije. On sa mal vzápätí začať brániť. Počas súboju zobral do ruky nôž a 39-ročného útočníka bodol viackrát do hrudníka. 

Na miesto okamžite vyrazili policajti a záchranári. Muža na mieste zadržali. "Ranenému pacientovi s bodnými ranami bola poskytnutá urgentná prednemocničná zdravotná starostlivosť a bol prevezený na urgentný príjem univerzitnej nemocnice Bratislava - Ružinov," uviedla hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby v Bratislave.

Podľa informácií TV JOJ bol prevezený vo vážnom stave a so silným krvácaním. Nevyhnutná bola operácia. "Nakoľko sú v súvislosti s prípadom vykonávané potrebné úkony, bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia umožní," uviedla polícia na sociálnej sieti. Ľudia, ktorí dotyčných poznali hovorili o ich drogovej minulosti. Za akých okolností sa dráma odohrala však ukáže až vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy