Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Z pokusu o znásilnenie obvinili tínedžerov
Zdielať na

Z pokusu o znásilnenie obvinili tínedžerov

VALICE/RIMAVSKÁ SOBOTA / Otrasný prípad vyšetrujú policajti z Rimavskej Soboty. Z pokusu znásilnenia vinia troch páchateľov. Šokujúci je ich vek. Majú 14, 15 a 16 rokov. Oni aj obeť bývajú v jednej osade a dokonca sú príbuzní.

Bolo už skoro pol jedenástej v noci. 25-ročná Erika ležala vo svojom skromnom príbytku, keď dovnútra vošli štyria páchatelia. Chytili ju za ruky a nohy a stiahli ju na zem. "Chytili ma pod krk, zapchali mi ústa," opisuje incident poškodená Erika. Povedala, že aj napriek tomu, že sa bránila, stiahli jej nohavice aj spodnú bielizeň. Pokúsili sa o sexuálny styk, no to sa ani jednému z nich nepodarilo. Nakoniec sa jej podarilo vyslobodiť sa a začala kričať. Vtedy ušli.

"Iba toľko som si všimla, ako skáču cez plot. Bála som sa ísť bližšie, aby ma nezabili. Štyria boli," reagovala suseda. Tá ich nespoznala, no neskôr vysvitlo, že išlo o miestnych chlapcov z osady. Najmladší z nich bol dokonca jej syn. "Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil zo zločinu znásilnenia v štádiu pokusu a z prečinu porušovania domovej slobody 3 mladistvé osoby. Sú stíhaní na slobode," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová. S poškodenou Erikou sme sa rozprávali, no obvinených chlapcov sme v osade nenašli. Vraj sú všetci v škole. "Povedal mi, že on neurobil nič," vyjadrila sa matka jedného z obvinených. O ďalšieho z obvinených chlapcov sa starajú starí rodičia. Otec je vo väzení a mama už nežije. Všetci mali byť pod vplyvom alkoholu. Dokonca aj poškodená Erika a jej druh, ktorý pod vplyvom alkoholu zaspal na dvore.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy