Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tragédia na Orave: Vo vírivke v záhrade objavili mŕtve telo
Zdielať na

Tragédia na Orave: Vo vírivke v záhrade objavili mŕtve telo

ORAVSKÁ LESNÁ / Nešťastie v Oravskej Lesnej. Vo vírivke v záhrade tam objavili mŕtve telo 36-ročného muža. Podľa miestnych mal navštíviť kamaráta, ktorému chata patrí.

Tragédia sa mala stať priamo v záhrade domu vo vírivke. Na miesto prišli dvaja skormútení bratia. Mladý muž, ktorého našli vo vírivke, pochádzal z dvojičiek.
Príbuzní nebohého na kameru však nechceli rozprávať.

Vraždu vyšetrujú aj kriminalisti z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Nik teraz netuší, či išlo o usmrtenie inou osobou, nešťastnú náhodu či o niečo iné. Polícia zatiaľ dala len málo konkrétnych informácií. Preveruje však aj podozrenie zo závažnej trestnej činnosti. "V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, ktorých zverejnenie by mohlo narušiť, zmariť alebo podstatne sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania a dosiahnuť požadovaný účel trestného konania, ktoré je neverejné," informovala Gabriela Kremenová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Podľa našich informácií TV JOJ na chate bola aj kamera, ktorá by mohla pomôcť pri objasňovaní skutku. "Bližšie informácie k tomuto prípadu poskytneme hneď, ako to procesná situácia dovolí," doplnila Kremenová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy