Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nahneval ju tak, že začala bodať. Žena si vypočula verdikt
Zdielať na

Nahneval ju tak, že začala bodať. Žena si vypočula verdikt

KOŠICE / Pred súd sa dnes postavila Jessica. Tá vlani pichla nožom 50-ročného muža. Na minulom pojednávaní dostala obvinená epileptický záchvat a pomôcť jej museli aj záchranári. Dnes nastavená na liečbu sa už verdiktu nevyhla. Viac povie Viktória Adamečková.

Jessicu do pojednávacej miestnosti doviezla eskorta v putách, po rozsudku už išla bez nich s voľnými rukami. Podľa obvinenia 25-ročnú Jessicu nazlostil muž tak, že chytila nôž a niekoľkokrát ho bodla do chrbta, a potom aj do hrudníka. 50-ročný Radomír bojoval v nemocnici o svoj život. Na hlavnom pojednávaní pred mesiacom dostala epileptický záchvat, a tak rozsudok vyniesť nemohli. Tentokrát dobre nastavená liečba jej umožnila uzavrieť dohodu o vine a treste. Sudkyňa jej uložila 3-ročné väzenia so skúšobnou dobou v trvaní 5 rokov.

​Obhajca bol s rozsudkom spokojný

Taktiež jej nariadila ústavné protialkoholické liečenie. "Ja som veľmi spokojný, pretože klientka potrebuje predovšetkým lekársku pomoc, čo bolo preukázané aj výsledkami znaleckého dokazovania, kde sa potvrdila určitá závislosť na alkohole. Podľa môjho úsudku by pobyt vo výkone trestu neriešil nič, v prvom rade sa treba zaoberať lekárskym a zdravotným stavom mojej klientky," uviedol obhajca Jaroslav Martiňuk. Samotný obhajca taktiež prisľúbil, že on osobne ju na liečenie odvezie, a tak ju naozaj počkal pred väznicou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy