Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pátranie po 22-ročnej Soni: Našli ju živú, v nemocnici leží v bezvedomí
Zdielať na

Pátranie po 22-ročnej Soni: Našli ju živú, v nemocnici leží v bezvedomí

BRATISLAVA / 22-ročná Soňa Pasuľková bola naposledy videná 10. septembra 2023 zhruba o 3:30 hod. na ulici Svoradova v Bratislave. Podľa nových informácií TV JOJ, ktoré poskytli najbližší nezvestnej, nastúpila Soňa Pasuľková na Zochovej ulici na autobus číslo N95. O 3:40 vystúpila na zastávke Záporožská (Petržalka) približne 150 metrov od miesta, kde bývala. Podľa informácií TV JOJ je mladá Soňa v nemocnici a aktuálne v bezvedomí.

O pomoc pri hľadaní požiadali na sociálnej sieti Pohotovostný pátrací tím, Slovenské národné divadlo či Divadelná fakulta Vysokej školy múzických umení v Bratislave. "Chceli by sme poprosiť verejnosť o pomoc pri pátraní po našej študentke, Soni Pasuľkovej, ktorá je od skorých ranných hodín nezvestná," uviedla fakulta.

Mladú 22-ročnú Soňu našli živú, aktuálne je v nemocnici

Polícii sa ju po intenzívnom nočnom pátraní podarilo nájsť živú. Rovnako skúma, či sa nestala obeťou trestného činu. Prípad vyšetruje krajská kriminálka. Správu na sociálnej sieti potvrdil Pohotovostný pátrací tím. Aktuálne sa údajne nachádza v bezvedomí v opatere lekárov. Pred nemocnicou sa nachádza aj polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy