Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Policajti vyšetrujú chúlostivý prípad - znásilnenie štvorročného dievčatka
Zdielať na

Policajti vyšetrujú chúlostivý prípad - znásilnenie štvorročného dievčatka

ČAKLOV / Chúlostivý prípad rieši vranovský policajný vyšetrovateľ. Ide o prípad znásilnenia len štvorročného dievčatka. Malo sa to stať v jednom z domov v osade v dedinke na východe Slovenska. Polícia však nateraz nepotvrdila, že by niekoho obvinila. Chlapec, na ktorého ukazuje prstom rodina dievčatka, naďalej chodí do školy. Obvinenia sú vážne. Dievčatko doma opísalo ako jej na intímne miesta mal okrem iného prikladať aj skrutkovač.

Podľa rodiny 4-ročného dievčatka sa to malo stať v dome naproti. V izbe a na posteli. Po incidente pribehlo malé dievčatko domov s plačom a sťažovalo sa na bolesti. 

16-ročný Dávid ostal po otcovej smrti v opatere starej mamy. Jeho vlastná matka od neho odišla. Pomáhali mu práve tí, ktorí dnes naňho ukazujú prstom. Matka štvorročného dievčatka ho brala ako za svojho syna. A jej malá dcéra s nim dobre vychádzala. 

"Ona sa naňho nesťažovala a teraz sa sťažuje, že to on spravil," uviedla Nikola, matka štvorročného dievčatka. "Tak ona sa o neho starala a on sa takto odvďačil," poznamenala Anna, stará matka štvorročného dievčatka.

Polícia nepotvrdila, že by niekoho obvinila, alebo žeby viedla stíhanie voči konkrétnej osobe. 16-ročný chlapec, na ktorého rodina dievčatka ukazuje prstom ako na podozrivého je na slobode a naďalej chodí do školy. Jeho starý otec tvrdí, že vtedy, keď sa to malo stať, ani nebol doma. "On bol na jarku pri Topli. Je nevinný," povedal Miroslav Kotlár, starý otec 16-ročného chlapca. 

"Políciou sú vykonávané procesné úkony, ide o citlivý prípad, nie je vhodné poskytovať bližšie informácie" objasnila Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ v Prešove"Nemôžeme pred ňou hovoriť Dávid, lebo uteká," dodala Anna. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy