Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Vážna dopravná nehoda: Do nemocnice odvážali tehotnú ženu
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda: Do nemocnice odvážali tehotnú ženu

BREZNO / Vážna nehoda sa stala na hlavnom ťahu na Horehronie pri Predajnej. Ide o úsek, ktorý momentálne opravujú cestári a denne sa tam tvoria dlhé kolóny. Práve v týchto miestach sa čelne zrazili dve autá. Záchranári do nemocnice odvážali tehotnú ženu. Na mieste bola reportérka Katarína Kováčiková.

Dostať sa z Banskej Bystrice do Brezna – to si v týchto dňoch vyžaduje poriadnu dávku trpezlivosti. Hlavný ťah na Horehronie prechádza rozsiahlou rekonštrukciou a stavebné práce spôsobujú zdržanie. Vodiči počas dopravnej špičky uviaznu neraz v dlhých kolónach. Viacero úsekov riadi semafor. Opravujú napríklad most pri Nemeckej, pri Predajnej zase budujú mimoúrovňovú križovatku a na ďalšom úseku frézujú cestu.

Takmer denne tu dochádza k rôznym kolíziám pre nepozornosť či rýchlu jazdu. Jednou z takýchto nehôd je aj čelná zrážka pri Predajnej. Na ceste sa zrazili dve prichádzajúce autá. Na mieste zasahovali záchranári aj hasiči. Poskytli prvú pomoc účastníkom nehody, medzi ktorými bola aj tehotná žena. Po ošetrení ju previezli do nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy