Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tragický začiatok týždňa: Zrážku s autom neprežil 60-ročný motocyklista
Zdielať na

Tragický začiatok týždňa: Zrážku s autom neprežil 60-ročný motocyklista

TERCHOVÁ / Pri obci Terchová došlo v skorých ranných hodinách k tragickej nehode. O život pri nej prišiel 60-ročný motocyklista. Žiaľ, nepomohlo ani to, že svedkovia sa ho hneď po havárii snažili oživiť.

Mladý, 23-ročný vodič zo susednej dediny Belá šoféroval čiernu Audi A5. Keď vychádzal z obce Terchová, rozhodol sa, že predbehne auto pred ním. No presne v tej chvíli išiel oproti motocyklista na skútri. "Pri predchádzaní vozidla došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k čelnému stretu s motocyklom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Po silnom náraze zostala malá motorka úplne zničená. Lenže, žiaľ, táto dopravná nehoda, si nevyžiadala len materiálne škody. Žiaľ, 60-ročný vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. "U vodiča osobného auta na mieste vykonali dychovú skúšku s negatívnym výsledkom. U nebohého nariadili súdnu pitvu," dodala krajská policajná hovorkyňa.

Samozrejme, policajti sa snažia objasniť presnú príčinu tragickej čelnej zrážky. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uzavrela Šefčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy