Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Odišiel si zabehať a už sa nevrátil. Telo muža našli v komore vodnej elektrárne
Zdielať na

Odišiel si zabehať a už sa nevrátil. Telo muža našli v komore vodnej elektrárne

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Pátranie po 50-ročnom Milanovi, ktorý sa venoval vytrvalostnému behu, skončilo nešťastne. Jeho telo našli po troch dňoch.

Muž si odišiel zabehať a zaparkoval auto pri hydrocentrále v Považskom Podhradí. Potom sa po ňom zľahla zem. Okrem pátračov či dobrovoľníkov ho hľadali dobrovoľní hasiči aj policajti. "Pátralo sa niekoľko dní v ťažkom teréne a zlom počasí, ale ani do poslednej chvíle to nikto nevzdal," informoval na sociálnej sieti Pohotovostný pátrací tím.

Jeho mŕtve telo našli napokon v komore vodnej elektrárne Hričovského kanála. "Žiaľ, pri dnešnej pátracej akcií, príslušníci poriečneho oddelenia PZ našli nezvestného Milana už bez známok života," potvrdil Pohotovostný pátrací tím. 

Polícia vyšetruje, ako prišiel Milan o život. "Poverený príslušník z Považskej Bystrice začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a bola nariadená súdna pitva. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť k danému prípadu viac informácií," informovala Ingrid Krajčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy