Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Dráma na garáži: Na streche našli ozbrojeného muža v spodnej bielizni
Zdielať na

Dráma na garáži: Na streche našli ozbrojeného muža v spodnej bielizni

BANSKÁ BYSTRICA / Záchranná akcia v Banskej Bystrici. Hasiči tam pomáhali 32-ročnému mužovi, ktorý sedel na streche. Mal oblečenú iba spodnú bielizeň a v ruke nôž. Správal sa čudne a hrozilo, že si ublíži.

Sedel na streche iba v spodnej bielizni a v ruke mal nôž. Na garáži v areáli banskobystrických firiem si ho všimli ľudia. Pohľad ich znepokojil. Muž sa správal nevyspytateľne. Povedal im, že ak sa nemu pokúsia priblížiť, tak si ublíži.

Spočiatku nechcel s nikým komunikovať

Okrem hasičov a záchranárov volali aj policajného vyjednávača. Muž na streche napokon začal hovoriť s hasičmi. "Po hodine sa nám ho podarilo presvedčiť, aby nadviazal komunikáciu a odhodil nôž," uviedol Roman Hudec z Hasičského a záchranného zboru Banská Bystrica. Podarilo sa im ho presvedčiť aby odhodil nôž a zišiel dole. "Po rebríku bol dole odovzdaný záchrannej službe," dodal. V sprievode policajtov ho previezli do nemocnice. Prečo sa 32-ročný Banskobystričan odhodlal takto konať ešte známe nie je, polícii je však dobre známy. Už vyše roka je totiž v pátraní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy