Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Muž sa obnažoval na kúpalisku. Onanoval v prítomnosti detí
Zdielať na

Muž sa obnažoval na kúpalisku. Onanoval v prítomnosti detí

ŠAĽA / Veľký problém môže mať 50-tnik, ktorý nezvládol svoje chúťky na kúpalisku. Obnažoval sa pod hladinou a dokonca onanoval a to aj v prítomnosti detí. Muž nám tvrdil, že jeho policajné stíhanie je prehnaná reakcia. Za prečin výtržníctva u nás hrozí 3-ročné väzenie.

53-ročný muž putoval rovno z bazéna, po krátkom pobyte v cele PZ, pred sudcu. Ten dnes rozhodoval o jeho väzobnom stíhaní. Podľa výpovedí svedkov mal muž na verejnom kúpalisku, v rodinnom bazéne, pod vodou vytiahnuť svoj pohlavný orgán z plaviek a mal sa uspokojovať rukou. 

"Nedával som si dole plavky, plavky som mal poškodené, detičky si to všimli a venovali mi zvýšenú pozornosť. Je tam malá trhlina len, nemohli vidieť celý pohlavný orgán. Nikto nenútil detičky ma sledovať. Dokonca to boli súrodenci a jeden to hlásil druhému, jé, poď sa tiež pozrieť," povedal obvinený muž. 

"Dotyčná osoba bola prichytená pri nevhodnom správaní zamestnancami a dvomi klientmi kúpaliska, následne bola táto osoba vyvedená a bola privolaná polícia," priblížila Andrea Plátková, kúpalisko na juhu Slovenska. Muž, ktorý ma v registri trestov drobné podvody najmä v ekonomickej oblasti, sa už za podobnú vec na polícii spovedal.

Toto je druhé po 5 rokoch. Je to v súlade s trestným zákonom, ale je to prehnaná reakcia spoločnosti na tieto javy. Muž nám tvrdil, ktorého masturbovanie v bazéne určenom pre rodiny s deťmi, potvrdili na polícii aj ďalší svedkovia. "Ja som teraz nepoužil ani plavky, použil som spodné prádlo, ktoré vyzerá ako plavky. Som ľahkomyseľný, ale bolo také teplo a nebol som pripravený na kúpanie, že som do toho rizika šiel," dodal obvinený muž. 

S pokojom vysvetľoval muž so spútanými rukami, odvolávajúc sa nudistické pláže, filmové scény, či vlastnú skúsenosť. "Ja som to zažil tiež ako malý chlapec a nejako ma to nepoznamenalo, tiež som bol zvedavý a tiež som sa díval so záujmom. Vyhľadával som, kto mal voľné plavky a zaujímalo ma to," doplnil obvinený muž. 

"Polícia v Šali obvinila podozrivú osobu obvinila z trestného činu výtržníctva vec predložila cestou prokuratúry príslušnému súdu," ozrejmila Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Súd rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy