Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hrôzostrašná nehoda na ceste. Motorkár skončil s vážnymi zraneniami
Zdielať na

Hrôzostrašná nehoda na ceste. Motorkár skončil s vážnymi zraneniami

DUNAJSKÁ LUŽNÁ / Reťazová dopravná nehoda vo večerných hodinách obmedzila premávku na rýchlostnej ceste R7. Najskôr sa pre nepozornosť vodiča zrazilo auto s motorkou. Následne sa poškodili ďalšie dve autá.

Nehoda sa stala na R7-mičke po pol deviatej večer v smere od Dunajskej Lužnej na Bratislavu. "Podľa doposiaľ zistených informácií došlo k zrážke vozidla a motocykla, následkom čoho došlo k odhodeniu motocyklistu do zvodidiel," opísala Jana Šimunková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Podľa informácií, ktoré má TV JOJ vodič osobného auta si pri preraďovaní sa z pruhu nevšimol 35 -ročného motorkára a narazil doňho. Na pomoc vyrazili aj hasiči zo Šamorína. "V čase príjazdu hasičskej jednotky sa zranený vodič motocykla nachádzal pod zvodidlami. Zasahujúci príslušníci mu poskytli predlekársku prvú pomoc a po príjazde záchrannej zdravotnej služby bol odovzdaný do jej starostlivosti," uviedla Lenka Košťálová, hovorkyňa KR HaZZ v Trnave. 

"Pri dopravnej nehode sa zranil muž. Na pomoc sme mu vyslali až dve posádky záchrannej zdravotnej služby. Muž utrpel viaceré poranenia celého tela. Záchranári ho po ošetrení previezli do nemocnice," ozrejmila Alena Krčová, hovorkyňa OSZ.  

Pri náraze sa odtrhlo koleso na motorke, ktoré zostalo v jazdnom pruhu. Dodávka, ktorá v tom čase prechádzala po úseku koleso zachytila a to znič ilo olejovú vaňu na motore. Následne došlo k poškodeniu ešte jedného osobného auta. "Dychová skúška u vodiča osobného auta bola s negatívnym výsledkom. Na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných omamných a psychotropných látok v organizme vodiča motocykla bol vykonaný odber krvi," dodala Šimunková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy